Knowit Academy

Knowit Academy er Knowits interne kompetanseutviklingsprogram. Målgruppen er primært ansatte, men vi inviterer også med deltakere fra nøkkelkunder og partnere.

Programmer 2023

Academy

Teknologi

For utviklere og teknologi-ledere som ønsker mer ansvar og vil utvikle seg videre som tech-lead og arkitekt. Programmet vil hjelpe deg til å ta større ansvar for system-, tjeneste- og produktutvikling.

Academy

Praktisk Personalledelse

Fordyp deg innen viktige ledelsestemaer med hjelp fra eksperter. Diskusjon, refleksjon og praktiske øvelser er en sentral del av samlingene og du vil bli bevisstgjort og utfordret på din atferd og lederpraksis. I tillegg får du nyttige verktøy som du kan ta i bruk i hverdagen, for å bli en enda bedre leder.

Academy

Cloud

Cloud-programmet er for utviklere og arkitekter som ønsker å ta en sertifisering på skyteknologi. Kanskje du allerede har jobbet i skyen en stund, og vil dokumentere kunnskapene dine, eller hva med å fordype deg i et nytt fagområde i skyen?

Academy

Design

Knowit Academy Design begynner nå en ny reise hvor vi tilbyr kurs av typen Masterclass. Du melder deg på kursene enkeltvis og for hvert kurs du tar får du kursbevis for det. Om du klarer en viss prosentdel av kursene får du i tillegg et program-bevis for Academy Design programmet.

Målet for 2023 er å ha 1-2 kurs klar før nyttår og tilsvarende før sommeren 2024.

Academy

Data & AI

I år introduserer vi et nytt Knowit Academy program med fokus på Data og AI (Artificial Intelligence). Programmet vil være en kombinasjon av teori og praktiske øvelser, og dekker temaer som data plattformer, store språkmodeller (LLM), prompting og bruk av generativ AI i praksis.

Knowits kompe­tanse­utviklings­program

Knowit Academy har programmer som passer for utviklere som vil ta større ansvar som tech-leads og arkitekter, for deg som ønsker å lære mer om AI og dataplattformer, for deg som vil fordype deg i strategi, personal­ledelse og ledelse generelt, og for designere og tjeneste­designere som vil utvikle seg videre og ta større ansvar. Videre er Knowit Academy vårt interne sertifi­serings­løp, der vi gir ledere kompetansen de trenger for å lykkes i oppdragene sine. 
 
Programmene har oppstart i september 2023.
 

Søknadsprosess

Det er mange som vil delta på programmene i Knowit Academy og det er stor konkurranse om plassene. Alle som jobber i et selskap i Knowit Norge har mulighet til å søke på programmene. Vi oppfordrer alle til å se gjennom innholdet og søke på de programmene de syns ser interessante og relevante ut.
 
  • Avklar med nærmeste leder
    Avklar med din nærmeste leder at du ønsker å delta på programmet. Hun eller han vil også kunne fortelle deg mer om søknadsprosessen.

  • Skriv et søknadsbrev
    Vi ønsker skriftlige søknader fra alle som ønsker å delta. Fortell oss hvem du er, hvorfor du ønsker å delta og hva du håper å bruke det du lærer til.

  • Send søknad
    Søknadsfristen i 2023 er 30.august. Søknadsskjema finner du på programsidene over.

Spørsmål?

Knowit Academy er Knowits interne kompe­tanse­utviklings­program. Mål­gruppen er primært ansatte, men vi inviterer også med deltakere fra nøkkelkunder og partnere.

Er du ansatt, kunde eller partner og har spørsmål om Knowit Academy? Send inn skjemaet så svarer vi deg så raskt vi kan!