Om U7 og Tullins

Her finner du generell informasjon om U7, etasjekart, møterom, informasjon om nærområdet Tullin og kollektivtransport.

Nybygget i Universitetsgata 7-9, eller U7, ble skapt for å imøtekomme morgendagens "kontor". Prosjektet har vektlagt forhold til verneverdig bebyggelse, miljø og fleksibilitet høyt. Bygget inngår som ett av flere prosjekter i oppgraderingen av Tullinkvartalet. Dette vil gi nytt liv til denne delen av sentrum, og bidra positivt til byutviklingen i området. 


U7 består av 10 etasjer, der Knowit har 3., 4. og halve 5.etasje. I første og andre etasje finner du felleskantinen Smaus. Legg merke til at du må egen QR-kode for å handle din lunsj. På toppen av bygget finner du en bar/restaurant, som vil være tilgjengelig for oss på dagtid, med kommersiell drift på kveldstid. Les mer om bygget og nærområdet Tullin under. 

Informasjon

Leietagerhåndbok

Her finner du informasjon om eiendommen, Entra som utleier, samt kontaktinformasjon til deres kundesenter.

Orientering

Etasjekart

Se kart for oversikt etasjer og fordeling forretningsområder / selskap på kontoret.

Informasjon

Møterom og booking

Her finner du oversikt over alle møterom i U7 og informasjon om hvordan du booker  disse. 

Bar Betong

Vår egen bar

Bar Betong i 5. etg, populært kalt «Betongen» blir utvilsom et populært samlingssted. Med egen bar, spill, skjermer og sofakrok blir dette en skikkelig sosial sone, der man kan møtes og mingle på tvers av forretningsområder og faggrupper.

Kantina

Lunsj på Smaus

Smaus (Furset Kantine) driftes av Fursetgruppen, bedre kjent for restauranter som bl.a. Ekebergrestauranten, Ling Ling, Festningen, Grilleriet og Vandelay. Kantinen henter inn råvarer etter sesong og kvalitet, og har stort fokus på miljø, bærekraft og ernæring. 

Hent din QR-kode til lunsj her

Takterasse

Høyt over Oslo

Utover vår egen lille takterasse vil det på toppen av U7 være en takterasse som er tilgjengelig for alle i bygget. Denne vil være åpen på dagtid og ha kommersiell bardrift på kveldstid. Usikkert når denne er ferdigstilt. Plan kommer etterhvert.   

Tullinkvartalet

Bli kjent med nærområdet Tullin

Tullin er for mange et helt nytt strøk i Oslo. Det har sitt navn fra Tullinløkka, men strekker seg over et område som går opp via Holbergsplass, til Vår Frelsers gravlund og ned til Tinghuset, med St. Olavs plass i sentrum. En rekke nye steder og møteplasser vokser nå frem, og Tullin vil derfor for mange fremstå som en helt ny bydel i Oslo sentrum.

Musikk, vin og bakgård

Becco

Denne nye vinbaren har kjapt vokst i popularitet. Her kan du nyte god vin med kulturelle innslag og et retro preg.

Vinbar fra Maemo

Kafeteria August

Den ferske vinbaren og restauranten skal være både rimelig i pris og "nedpå" i stilen, men med muskler hentet fra velkjente Maemo.

Grill & nordiske råvarer

Katla

Sett deg tilbake og nyt utsikten fra et hektisk restaurantmiljø med høy temperatur fra sin åpne grill og steinovn. 

Kollektivtilbud

Slik kommer du deg til U7

U7 ligger sentralt til i Oslo sentrum. Tog og alle baner til Nationaltheatret, trikk 11,18 og 19, buss 37 og OnePark Sentrum P-hus ligger alle innen 5 min gange fra Universitetsgata 7-9.