Knowit Talks: Moderne merkevarebygging satt i system 25. mai 2022

 
Fullt! Det er nå venteliste.
 
Bli med på frokostseminar, onsdag 25. mai, om hvordan designsystemer kan løse hverdagsutfordringer for ulike brukere.
 
Et designsystem kan løse så mangt, men har du ikke forstått hva det innbærer å utvikle og forvalte er du like langt. På vårt frokostseminar 25. mai vil vi se på hvilke utfordringer et designsystem kan løse sett fra ulike brukerperspektiver – og hva som kreves for å lykkes.
 
 
Praktisk info
  • Tid: Onsdag 25. mai kl 08.30-09.30
  • Sted: Universitetsgata 7, 0164 Oslo (våre splitter nye lokaler)
 
Rykende fersk kaffe og deilig frokost vil bli servert fra kl 08.00.
 
 
Arrangementet er gratis, og det er begrenset med plasser. Foredraget vil ikke bli streamet. Eventet er fysisk.
 
 
 
Foredragsholdere:
 
Line Mevassvik - Rosa 2.wide
 

Line Mevassvik

Line er strategisk rådgiver hos Knowit. Hun har over 20 års erfaring fra arbeid med merkevare og design, fra markeds- og rekrutteringsstrategier til visuelle identiteter og designsystemer. Hun er spesielt interessert i det ‘indremedisinske’ bak merkevaren; en virksomhets kultur, arbeidsmåter, tankemåter og organisering, og hvordan alt dette kan styrke eller svekke merkevarebyggingen.

_DSC8228
 

Stine Sjåstad

Stine er lead digitaldesigner i Knowit og har mange års erfaring med digitaldesign under beltet. Stine jobber aktivt for å skape helhetlige merkevareopplevelser, med fokus på å jobbe både tverrfaglig og brukernært. Hun utvikler konsepter og systemer som fungerer på tvers av digitale og analoge flater, og hun har spisskompetanse på å bygge designsystemer fra bunnen av.

da6eac07-8dcb-4386-affb-9ba446acadf2
 

Per August Krämer

Per August jobber som spesialrådgiver i design hos Knowit. Han har opparbeidet seg en unik kompetanse som kombinerer teknologi- og brukerforståelse, og han er like komfortabel med konseptutvikling som han er med rådgivning. Per August brenner for reell brukerinnsikt og løsninger som treffer brukernes faktiske behov, slik at sluttproduktet fungerer godt og blir brukt!

 
Velkommen til en god morgen hos Knowit!
 
 
Det vil bli tatt bilder på arrangementet som kan benyttes til markedsføring eksternt eller internt. Dersom du ønsker å reservere deg mot dette bes du ta kontakt med arrangementsansvarlig ved påmelding.
 
2.1 Coverbilde 1920 x 1080

Venteliste