Knowit Academy: Design 2023/2024

Knowit Academy Design begynner nå en ny reise hvor vi tilbyr kurs av typen Masterclass. Det vil være mulighet til å ta så mange kurs du vil; fra ett til alle. For hvert kurs du tar får du kursbevis for det. Om du klarer en viss prosentdel av kursene får du i tillegg et program-bevis for Academy Design programmet. Kursene melder du deg på enkeltvis, og du vil få hjelp til å huske hvilke kurs du har tatt og eventuelt mangler for å få et program-bevis.

Alle kursene vil sortere under to kategorier: “Helhetlig design” og “Designledelse”. Under helhetlig design finner du kurs som «Strategisk design», «System design», «Inkluderende design», «Enterprise design» og «Humanity-centred design». Under designledelse finner du kurs som «Agile UX», «Prosessledelse», «Fasilitering» og «Kommunikasjon».

Kursene er under utvikling og derfor ikke klar til dags dato. Vi annonserer både på nettsidene og på Slack/mail når det kommer nye kurs. Målet for 2023 er å ha 1-2 kurs klar før nyttår. Tilsvarende før sommeren 2024 vil det komme 1-2 kurs.

Formen på kursene vil også gå litt ut over de kursene vi har hatt tidligere år, hvor vi jobber etter formen: Intro, forstå og definere, prøve og levere, ta i bruk. Så i tillegg til forelesning og oppgaver vil vi jobbe utenfor selve kursdagene med innleveringsoppgaver eller diskusjonsgrupper.MER INFO KOMMER

Søknadsfristen for Design er ikke 30.august slik som de andre programmene. Mer informasjon om søknad kommer når programmet og datoer er klart. Det vil si at oppstart av programmet vil være senere i høst.

Søknadsskjema kommer senere i høst.