Knowit Talks 30. november 2023

Knowit Talks_ Hvordan kan du skape en kultur for læring, innovasjon og samarbeid i din organisasjon_ (2)

Velkommen til Knowit Talks: Hvordan kan du skape en kultur for læring, innovasjon og samarbeid i din organisasjon?

 

I dag opplever virksomheter en økende grad av skiftende markedsforutsetninger og høy endringstakt. Vil du lære hvordan en smidig kultur og verktøykasse kan øke din gjennomføringskraft, innovasjon og samarbeid? Da bør du melde deg på dette frokostseminaret.

Ledere og team opplever at det stadig stilles høyere krav til å kunne jobbe effektiv og innovativt på samme tid. Det forventes å levere så rimelig og automatisert som mulig samtidig som de ansatte skal løftes og læres opp. I dette frokostseminaret gir Knowit deg en innføring i smidig metodikk og tankesett, og hvordan smidig coaching kan hjelpe deg og din organisasjon med å skape trygge og effektive team, og utvikle en læringskultur som fremmer psykologisk trygghet, kontinuerlig forbedring og kundesentrisitet.

Gjennom kundecaser viser vi hvordan smidig har hjulpet organisasjoner med å takle utfordringer de står overfor, til inspirasjon og læring. Vi vil også dele tips og triks for å ta i bruk AI-verktøy og metodikk som kan bidra til å øke gjennomføringskraft og internt samarbeid. Deretter vil Ashley Kate Russel (Leader Subsurface Data Science and Analytics at Equinor) ta oss gjennom deres reise med bruk av smidige metoder i en data science og analytics leveranse.

 

Praktisk informasjon: 

  • Tid: Torsdag 30.november kl 08:30-10:00
  • Sted: Fjordpiren, Hinna park (Laberget 22, 4020 Stavanger)
  • Transport: Vi vil oppfordre til bruk av offentlig transport til Jåttåvågen. Gjesteparkering er tilgjengelig i Kanalpiren P5, Utendørs P6 (bak Aker BP) og Stadionparken P1.  Parkering - Hinnapark (hinna-park.no)

Program: 

  • 08.00 – Servering av frokost og kaffe 
  • 08.30 – Knowit: Økt gjennomføringskraft og samarbeid 
  • 09.00 – Equinor: Agile transformation in Subsurface Data Science & Analytics 
  • 09.30 – Spørsmål fra salen  

Til info: Arrangementet er gratis, og det er begrenset med plasser. Eventet er fysisk og vil ikke bli streamet. 

Velkommen til frokostseminar hos Knowit!


Foredragsholdere:

  

Ashley Kate Russell

 

Ashley Kate Russell, Equinor

Currently the leader for the Data Science and Analytics department in Equinor’s Subsurface, with responsibility for data science across the subsurface value chain and for both international and Norwegian assets. Geologist by training with a M.S Geology from University of Wisconsin (USA) and reskilled into data science; would have a hard time calling myself a geologist these days!
Started with Statoil in Exploration in Houston, Texas in 2015 as a graduate; moved to Stavanger in 2018 and have had roles in data management, data engineering, data analytics and digital product ownership. Passionate about the intersection of complex data and work processes (which define subsurface!) and working through them with right-fit and right-now analytics. I still love to code in Python when I get some time!

 

 

Ketil Espenæs (1)

 

Ketil Espenæs 

Ketil er leder for Business Consulting i Knowit Stavanger. Med over 15 års erfaring innen smidig prosjektledelse, prosjektporteføljeforvaltning, IT-forretningsanalyse og digitaliseringsrådgivning, har han en dokumentert track record i ulike bransjer, inkludert kraftforsyning, olje og gass, offentlig sektor og finans. Ketil sin ekspertise innen produkt og prosjektledelse har gjort det mulig å lede komplekse leveranser, håndtere interessenter og levere kvalitetsresultater innen tidsfrister og budsjetter. I tillegg til å nå lede en avdeling hvor fokus er smidig ledelse og coaching, er han engasjert i oppdrag som agile coach for Equinor sin data science og analytics innen subsurface.

 

 

Elisabeth Elle Smelror (1)

 

Elisabeth Elle Smelror 

Elisabeth er senior manager og fagansvarlig for smidig organisasjonsutvikling i Knowit Management Consulting. Hun brenner for å få team og organisasjoner til å jobbe smartere og bedre sammen, og har jobbet med en rekke spennende organisasjoner. Elisabeth hjelper ledere og team med å utvikle nye arbeidsmåter, ny kompetanse og endre kultur som øker gjennomføringskraft og forbedrer samarbeid. Som smidig coach er hun ettertraktet i ulike teamprosesser for å bidra til økt fart og fokus – og ikke minst for å inspirere til endring.

 

 

Julie H. Andresen (1)

 

Julie Haugvad Andresen 

Julie er smidig coach og seniorkonsulent i Knowit Management Consulting. Hun har bistått en rekke organisasjoner med å implementere smidig metodikk, bygge trygge og effektive team og styrke innovasjon og internt samarbeid. Julies brede bransjeerfaring, blant annet fra dagligvare, forsikring, mobilitet, bygg og eiendom, gjør henne godt rustet til å identifisere utfordringer og muligheter i komplekse organisasjoner.  NB! Til info kan det bli tatt bilder/video på arrangementet til markedsføring av Knowit. Dersom du skulle ha innvendinger eller ønsker å reservere deg mot at bilder av deg blir brukt i markedsføring, må du gi beskjed til fotograf, eller eventansvarlig.


Påmelding