Knowit Talks En inspirerende start på dagen

Knowit Talks er et inspirerende seminar for alle som er interessert i innovasjon, kultur, teknologi og strategi. Vi inviterer deg til å starte dagen sammen med oss i Universitetsgata 7 (U7) eller på webinar.

Felles for alle våre foredragsholdere er at de ser verden som en digital lekeplass hvor nye og ofte disruptive teknologier gir rom for å manøvrere, utfordre, innovere og optimalisere. Med en stadig søken etter å skape nye og bedre tjenester, sømløse brukeropplevelser og øke kundetilfredshet utfordres det etablerte og avdekkes det nye, og de kommer til oss for å dele det med deg!

Vi har blant annet hatt besøk av Lawbotics, boost.ai, Kahoot!, Schibsted, Google, Ruter, Otovo, Vipps og Kolonial.no. Temaene har spent seg over foredrag om blockchain-teknologi, bærekraftig bevegelsesfrihet, kunstig intelligens, innovativ forretningsutvikling, datadrevet kundedialog, virtuelle assistenter, stemmestyring og mye mer!

Meld deg på neste Knowit Talks seminar
Happy-colleagues-1500x1000


Grow. Create a Difference. Together.

I Knowit er vi alltid på jakt etter flere flinke folk. Vår visjon er å skape et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon. 

Vil du bli en av oss?