Knowit Talks En inspirerende start på dagen

Knowit Talks er et inspirerende frokostseminar for alle som er interessert i innovasjon, produkt, teknologi, design, bærekraft, markedsføring, strategi og mye mer. Vi inviterer deg til å starte dagen sammen med oss i Universitetsgata 1.

Vi vet at verden endrer seg raskere og raskere, og hvor viktig det er å være relevant, agil og lønnsom, gjennom meningsfulle transformasjoner. Relevante erfaringer og disruptive løsninger gir et bedre grunnlag for å manøvrere, utfordre, innovere og optimalisere. Med en stadig søken etter å skape nye og bedre tjenester, sømløse brukeropplevelser og øke kundetilfredshet utfordres det etablerte og avdekkes det nye - og det ønsker vi å dele med deg!

Vi har blant annet hatt besøk av
Playtype, Lawboticsboost.ai, Kahoot!, Schibsted, Storebrand, Google, Ruter, Otovo, Vipps, NAV og ODA. Temaene har spent seg over foredrag om universell utforming, produktledelse, kunstig intelligens, innovativ forretningsutvikling, cybersecurity, Cloud, datadrevet kundedialog og mye mer!

Velkommen på frokostseminar!


Bedre Knowit talks med din tilbakemelding!

 

Neste Talks

Kommer snart!

 

Opptak av tidligere Talks

Her kan du se opptak av tidligere talks

Happy-colleagues-1500x1000


Grow. Create a Difference. Together.

I Knowit er vi alltid på jakt etter flere flinke folk. Vår visjon er å skape et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon. 

Vil du bli en av oss?