Knowit Talks En inspirerende start på dagen

Knowit Talks er et inspirerende seminar for alle som er interessert i innovasjon, kultur, teknologi og strategi. Vi inviterer deg til å starte dagen sammen med oss i Universitetsgata 1 eller på webinar.

Meld deg på neste Knowit Talks seminar

Felles for alle våre foredragsholdere er at de ser verden som en digital lekeplass hvor nye og ofte disruptive teknologier gir rom for å manøvrere, utfordre, innovere og optimalisere. Med en stadig søken etter å skape nye og bedre tjenester, sømløse brukeropplevelser og øke kundetilfredshet utfordres det etablerte og avdekkes det nye, og de kommer til oss for å dele det med deg!


Vi har blant annet hatt besøk av Lawbotics, boost.ai, Kahoot!, Schibsted, Google, Ruter, Otovo, Vipps og Kolonial.no. Temaene har spent seg over foredrag om blockchain-teknologi, bærekraftig bevegelsesfrihet, kunstig intelligens, innovativ forretningsutvikling, datadrevet kundedialog, virtuelle assistenter, stemmestyring og mye mer!

Opptak av tidligere Talks

Her kan du se opptak av tidligere talks

Happy-colleagues-1500x1000


Grow. Create a Difference. Together.

I Knowit er vi alltid på jakt etter flere flinke folk. Vår visjon er å skape et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon. 

Vil du bli en av oss?