CLOUDTOBER: Microsoft Azure Knowit talks: 26. oktober 2021

 

Når?
Uke 43: 26. oktober
Kl. 08.30 - 09.30 (frokost serveres fra 08.00)

Hvor?
📍Webinar/Knowit, Lakkegata 53, 0187 Oslo

På grunn av plassbegrensning vil det kun være plass til 120 personer på det fysiske arrangementet, og foredraget vil derfor bli streamet i tillegg.


Knowit talks: Microsoft - Offentlig sky og datakraft på kanten

Visste du at Microsoft har flere datasentere i Norge og akkurat har ekspandert? Etter lansering av Norske Datasentere har stadig flere Norske kunder begynt å ta i bruk offentlig nettsky. 
Vi tar et dypdykk ned Datasentere i Norge, hybrid strategi og datakraft på 'kanten' (Edge) - som er populære temaer og meget aktuelt for norske selskaper som også er i stor transformasjon.   

Sikker alt-i-ett tjeneste

Microsoft kommer til Knowit og presenterer sine overordnede perspektiv rundt forskjellige forhold relatert til sky. Azure er en anerkjent og sikker alt-i-ett leverandør. Microsoft leverer også de godt etablerte tjenestene Office 365 og Teams. Det gjør skytjenesten til et naturlig førstevalg.

 

Foredragsholder:

 

Harald S. Fianbakken

 

Harald S. Fianbakken jobber som Azure Datacenter Lead mot partnerøkosystemet i Microsoft Norge. Han har tidligere jobbet flere år som utvikler og skyarkitekt ut mot flere selskaper i Europa og vært sentral i å transformere og hjelpe dem på skyreisen.

 

Les mer om Azure her

Vil du vite mer om Knowit og Cloud? Les mer her.