Knowit Talks 13. september 2023 - Sett deg opp på venteliste

Produktledelse 13.sept 2023-3

Velkommen til Knowit Talks: Hvordan jobber
vi med produktledelse i Norge?

 

OBS! Det er nå fullt på frokostseminaret, men du kan melde deg på venteliste. 

Litteratur skrevet om produktledelse er stort sett skrevet med utgangspunkt i Silicon Valley, private virksomheter og amerikansk arbeidsliv. Det er mye vi kan hente fra dette, men hvordan jobber vi med produktledelse i Norge?


Denne gangen har vi invitert produktcoach, Ida Aalen, og leder for Nye kundetjenester i Ruter, Christoffer Bølum, for å snakke om hvordan vi jobber med produktledelse her i Norge. Ida Aalen har skrevet en ny bok om digital produktledelse og produktutvikling, “Bedre produkter”, og vil fortelle om både arbeidet og resultatet. Boka inneholder norske konkrete caser, og gir innsikt i hva som har fungert i praksis i en norsk kontekst.

 

Praktisk informasjon: 

  • Tid: Onsdag 13. september kl 08:30-09:30
  • Sted: Universitetsgata 1, 0164 Oslo

Program: 

  • 08:00 – Servering av frokost og kaffe 
  • 08:30 – Velkommen v/ Anders Breivik, fagleder for smidig og produktledelse, Knowit
  • 08:40 – "Veien til en produktstrategi", Christoffer Bølum
  • 09:05 – "Bedre produkter", Ida Aalen
  • 09:25 – Spørsmål fra salen
  • 09:45 - Slutt

Til info: Arrangementet er gratis, og det er begrenset med plasser. Eventet er fysisk og vil ikke bli streamet. 

Velkommen til frokostseminar hos Knowit!


Foredragsholdere: 

 

Christoffer Bølum-2

 

Christoffer Bølum, Leder Nye Kundetjenester, Ruter 

Christoffer Bølum har bred erfaring innen produktledelse og strategi i oppstartsbedrifter og offentlige virksomheter. Nå jobber han med å levere mobilitetsløsninger hos Ruter. 

 

 

Ida Aalen

 

Ida Aalen, Produktcoach

Ida Aalen (f. 1985) har jobbet med digital produktutvikling i 15 år. Hun startet karrieren sin som interaksjonsdesigner. I 2017 var hun med å etablere Confrere, et produkt som gjorde det enkelt for fastleger og psykologer å tilby videokonsultasjoner. Etter fem år som produktdirektør i Confrere ble hun i 2022 selvstendig produktcoach. I dag hjelper hun norske virksomheter med produktledelse og produktutvikling. Ida Aalen har tidligere skrevet tre bøker om sosiale medier. 

 

 

NB! Til info kan det bli tatt bilder/video på arrangementet til markedsføring av Knowit. Dersom du skulle ha innvendinger eller ønsker å reservere deg mot at bilder av deg blir brukt i markedsføring, må du gi beskjed til fotograf, eller eventansvarlig.

 

Påmelding venteliste