Baner m info avlang

 

Det begynner å skimte et lyst i åpningen av tunnelen og det er på tide med noen skikkelig bra fagarrangementer igjen. Vi har nå derfor gleden av å åpne påmeldingen for Miljøhack 2021!

Miljøhack er arrangert av Knowit Norge for sine ansatte og skal nå gjennomføres for andre gang. Dette er et hackathon hvor vi skal samles for å jobbe med ekte, uløste og ikke minst relevante miljøorienterte caser. Her vil det bli stort fokus på tverrfaglighet, faglig moro og det sosiale.

Når: 4.-7.november (oppdatert!) 

Hvor: Voksenåsen hotell 

Hvordan: Avklar med kunde og nærmeste leder - og meld deg på!

Antall plasser: maks 36 

Søknadsfrist: Snarest 

OBS! Vi opererer etter førstemann-til-mølla prinsippet og bindende påpmelding. Husk at vi kun har 36 plasser, og du er ikke garantert å få være med før du mottar endelig bekreftelse på at du har fått plass.     


Usikker på om dette er noe for deg?

Bli med på et digitalt informasjonsmøte 7. september kl. 15:00-16:00

Link til videosamtalen: https://meet.google.com/hyz-ynsz-uov

 

Casene vil bli presentert av Knowit sine kunder eller samarbeidspartnere den 20. oktober i Fabrikken i Sundtkvartalet. For de som ikke ønsker eller kan delta fysisk på dette arrangementet vil det bli satt opp stream. 

Det er plass til seks tverrfaglige team av seks personer. Lagene vil bli satt sammen av arrangørene slik at alle team vil ha en god spredning i kompetanse. Trykk på knappen for mer informasjon, praktiske detaljer og Hackathon 2020.

 

Les mer her

 

 

Påmelding: