Sikker og effektiv bilfinansiering

Knowit har effektivisert bilfinansieringen i Norge ved hjelp av teknologien fra Dploy. Har du lyst til å vite mer om hvordan? Meld deg på webinaret vårt under.

På webinaret får du demonstrert flere nyheter, og Brønnøysundregistrene vil fortelle hvordan innovasjon i bransjen har hjulpet til å redusere antall tapte salg; noe som erstatter en tidligere og lite effektiv prosess.  Aktørene i denne prosessen treffer også nå de rette kundene på rett tidspunkt.

Dato: 15. juni
Kl: 09 - 10

Påmelding her

 

Kobler sammen alle aktørene på en trygg og kostnadseffektiv måte
Nå samhandler alle aktørene i prosessen tettere og mer effektivt enn noen gang. Nyutvikling skjer ikke bare innenfor en bestemt bedrift eller organisasjon, men skjer mange steder; koordinert. I privat næringsliv som i offentlig finansierte forskningsmiljøer. Dette er også beskrevet som «distribuerte innovasjonsprosesser» og «åpen innovasjon».

Fremtidens bilfinansiering - eller fremtidens finansiering av mobilitet?
Over halvparten av all bilfinansiering i Norge, håndteres av Dploy fra Knowit. Vi har revolusjonert måten nordmenn søker lån på, og mer enn én million biler er nå finansiert gjennom våre løsninger. Vi digitaliserer hele kredittprosessen fra informasjonsinnhenting, kredittvurdering, signering, sikkerhet og til utbetaling. I løpet av 60 minutter direktesendt webinar, får du vite hvordan verken teknologisk gjeld eller andre hindringer lenger står i veien for å få nye kunder.

 

 

Fra regional bank til nasjonal bank

Vi ser et tydelig taktskifte blant de norske bankene der små og større regionale banker nå tilbyr sine tjenester nasjonalt, og gjerne kun digitalt. Med det resultat at konkurransen om de lokale kundene blir mye større. Med Dploy fra Knowit kan vi hjelpe regionale banker å gjøre det samme – ta steget fra regional aktør til en nasjonal aktør. Ved hjelp av en kostnadseffektiv og tilpasset leveranse fra Knowit kan en regional bank være tilgjengelig nasjonalt, på et nytt eller eksisterende konsept, på kort tid – uten å endre eller bytte ut eksisterende bankplattform.

Smart og brukervennlig

Knowit er kjent for å utvikle smarte og brukervennlige løsninger med sluttkunden i fokus. Nå gjør vi det både sikrere, enklere og raskere å gjennomføre bolighandel ved hjelp av sikre datakilder, komplekse integrasjoner og åpne plattformer. 

Markedsledende Samarbeidspartnere

For å sikre tilgang til god data har vi innledet tett samarbeid med Signicat, Ambita og Alva Technologies. Ambita er et teknologiselskap som i dag leverer digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet. De står bak flere sentrale løsninger som sikrer en effektiv og åpen bolighandel i Norge. Alva Technologies er et av Norges ledende selskap innen proptech med mål om å utvikle nye løsninger for et mer velfungerende boligmarked.

Prate med oss om Dploy?